Çöğender Ortaokulu

Belgegeçer : ..................
WEB https://cogenderortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇÖĞENDER MAH. ÇÖĞENDER KÜME EVLERİ NO: 185/2 PASİNLER / ERZURUM
VİZYON : Okulumuzu kısa vadede Pasinler İlçesinde,uzun vadede Erzurum İli genelinde; *fiziki donanım, *eğitim-öğretim başarısı, *huzurlu ve verimli çalışma ortamı, *okul-veli ilişkileri bakımından örnek okul haline getirmek, *köyde yaşayan insanların tamamına ihtiyaca göre hizmet veren bilgi merkezi olarak yapılandırmak.
MİSYON : *Öğrencilerimizi çağın bilimsel ve teknolojik gelişmeleri ışığında eğitmek, *Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı vicdanı ve fikri hür insanlar olarak yetiştirmek, *vatana ve millete faydalı sağlam karakterli bireyler olarak topluma kazandırmak.
BAŞARILAR :

Saatler : BAŞLAMA: 08.30 BİTİŞ: 15:15
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Yok
Ulaşım : Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ve Özel halk otobüsleriyle Erzurum´a ve Pasinler´e 30 dk aralıklarla ulaşım imkanı bulunmaktadır. ( Okulumuzdan merkezlere ulaşım hızı: Erzurum İl merkezine 23 dk, Pasinler İlçe merkezine 10 dk )
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Erzurum İl merkezine 27 km , Pasinler İlçe merkezine 12 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :